Σχετικά με μας

Η ιστορία μας

Το εστιατόριό μας άνοιξε τις πύλες του το 1972 στο Νυδρί, απέναντι από τη μαρίνα και στα 20 μέτρα από την οργανωμένη παραλία, με θέα τα νησάκια Σκορπιό του Αριστοτέλη Ωνάση και τη Μαδουρή.

Για πάνω από 50 χρόνια συνεχίζει να προσφέρει απαράμιλλή ποιότητα φαγητού. Συνδυάζοντας την παράδοση του παρελθόντος με τη Μαργαρίτα και το Γεράσιμο και τις υπηρεσίες και εξυπηρέτηση της σύγχρονης εποχής με το Δημήτρη, εγγυόμαστε την ικανοποίηση σας. Αριστοτέλης Ωνάσης, Μαρία Κάλλας αλλά και πολλοί άλλοι μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους μέσα στα χρόνια.

Χαλαρώστε για μεσημεριανό ή βραδινό στο εστιατόριό μας, έπειτα από μια διασκεδαστική ή κουραστική μέρα μετά από τη βόλτα σας, το μπάνιο σας ή την εργασία σας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.

Οι συνταγές της μαγείρισσας Μαργαρίτας είναι από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα και στον κόσμο, λόγω των επωνύμων που μας έχουν επισκεφθεί. Απολαύστε πιάτα μεσογειακής κουζίνας και θαλασσινά όπως δεν τα έχετε ξαναγευτεί! Η κορυφαία ποιότητα υλικών μας, οι μοναδικές συνταγές μας, καθώς και η άριστη προετοιμασία των πιάτων εξασφαλίζουν την απόλυτη ικανοποίηση κάθε επισκέπτη

Γευτείτε εξαίσια πιάτα με ολόφρεσκα ψάρια, εκλεκτά θαλασσινά και ντόπια κρεατικά, βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και μαγειρεμένα με μεράκι, συνοδεύοντάς τα με γνωστές και λευκαδίτικες ποικιλίες κρασιών και ποτών της αρεσκείας σας. Δροσιστείτε στα ενδιάμεσα στη μικρή και καθαρή παραλία μας απολαμβάνοντας το ποτό ή το φαγητό της αρεσκείας σας.

Υπεύθυνος: Σταύρακας Δημήτριος

Περισσότερες Φωτογραφίες